Veelgestelde vragen

Het personaliseren van uitvaartkisten kan allerlei vragen oproepen, hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u een specifieke vraag? Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Wat zijn de levertijden van een gepersonaliseerde uitvaarkist?

We begrijpen dat in een situatie waar een uitvaartkist nodig is gepaard gaat met spoed. Het is voor ons mogelijk om binnen 72 uur van een aanvraag een gepersonaliseerde uitvaartkist op de gewenste bezorg locatie te hebben. U kunt uiteraard ook een gepersonaliseerde uitvaartkist ophalen op het hoofdkantoor van Vonea.

Welke mogelijkheden zijn er omtrent bezorging?

Vonea bezorgt de gepersonaliseerde uitvaartkisten op reguliere werkdagen voor €100,- en met uitstekende service. Op zaterdagen wordt een weekendtarief á €50,- berekend voor levering. Het is ook mogelijk om een uitvaartkist op het hoofdkantoor van Vonea te Eindhoven op te halen zonder extra kosten.

Moet ik een uitvaartkist aanleveren?

Het aanleveren van een uitvaartkist is absoluut een mogelijkheid maar geen vereiste, u kunt namelijk ook tijdens de aanvraag een keuze maken uit ons assortiment. Als u een kist wilt aanleveren kunt u zo spoedig mogelijk langs komen. Als u tijdens het aanvragen kiest voor een uitvaartkist regelt Vonea alles voor u.

Voldoen de materialen van Vonea aan de vereiste?

Bij Vonea maken we gebruik van gecertificeerde materialen die milieuvriendelijk en brandvertragend zijn en zo dus geschikt voor de mogelijke doeleinden. De certificaten betreffende de folie zijn hieronder beschikbaar ter download.

BS-GEF.pdf
B1-GEF.pdf

Wat houd het bestickeren van een uitvaartkist nu eigenlijk in?

Door middel van speciale folie word een uitvaartkist bestickert met een gewenst ontwerp van de klant, dit kan op alleen de deksel, zijkanten of op de gehele kist. Qua ontwerp zijn er geen enkele beperkingen. Als het geprint kan worden kunnen wij het aanbrengen op een uitvaartkist.

Welke maten zijn beschikbaar voor personaliseren?

Vonea geeft de mogelijkheid om tijdens het proces van personaliseren een uitvaartkist te bestellen. Deze kisten verschillen in maat van 195cm – 205cm lang en 55cm – 65cm breed. Kisten die buiten deze maten vallen kunnen eventueel in overleg ook gepersonaliseerd worden.

Heeft u vragen?
Neem gerust contact op.

Heeft u interesse of een specifieke vraag? Wij staan u graag te woord dus stuur gerust een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Neem contact op