Uw catalogus uitbreiden met een persoonlijke kist van Vonea?

Als uitvaartondernemer staat het ten dienste zijn van klanten zonder twijfel voorop. Helaas moet u tegelijkertijd ooit wensen van nabestaanden afwijzen. Dat is iets wat niemand graag doet. Ieder overlijden brengt een verhaal met zich mee, een gepersonaliseerde uitvaartkist is een canvas om een geliefde en zijn of haar leven met elkaar te vieren.

Samen met Vonea kunt u uw catalogus uitbreiden en uw klanten een unieke keuze geven. Interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Waarom Vonea?

Aangepaste prijzen voor partners

Een vertrouwd netwerk bouwen staat centraal voor ieder bedrijf, daarom hanteren wij voor onze partners speciale prijzen.

Snelle levering

Wij kunnen een volledig gepersonaliseerde uitvaartkist leveren binnen 48 uur na een aanvraag (met uitzondering van zon – en feestdagen).

Uniek aanbod

Alle gepersonaliseerde kisten worden op maat gemaakt door onze ontwerpafdeling. Volledig naar wens van de klant.

Eigen online omgeving

Om het partners makkelijk te maken hebben wij een speciale omgeving ontwikkeld waar aanvragen kunnen worden ingediend.

Promotiemateriaal op maat

Het promoten van uw nieuwe dienst is dé manier om het woord te verspreiden. Vonea levert daarom op maat gemaakt promotiemateriaal voor haar partners.

Vast aanspreekpunt

Bij Vonea houden wij van persoonlijk contact. Daarom zult u als partner samenwerken met een toegewijde accountmanager waarvoor u terecht kunt met al uw vragen.

Een uitvaartkist met een verhaal.

Uw wens is ons genoegen, Vonea bestickert elke uitvaartkist met zorgvuldigheid, precisie en expertise. Heeft u zelf ideeën? Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u bij te staan in het sticker proces van begin tot eind.

Neem contact op

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Hoofdkantoor
  • Meerenakkerplein 3
    5652 BJ Eindhoven
Informatie
  • 085 – 0479 421
  • info@vonea.nl